tiistai 22. marraskuuta 2011

Feta-lammasmuffinit


Feta-lammasmuffinit
(12 kpl)

1 pkt rukiista piirakkataikinaa
240 g lampaan jauhelihaa
1/2 purjo
1 dl tuoretta minttua hienonnettuna
1/2 dl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
1/2 tlk fetajuustokuutioita
3 kananmunaa
3 dl ruokakermaa
suolaa, mustapippuria

Hienonna purjo ja kuullota pannulla öljyssä. Lisää pannuun jauheliha ja ruskista kevyesti. Hauduta kannen alla hetki ja nosta levyltä. Lisää joukkoon minttu, aurinkokuivatut tomaatit sekä fetakuutiot. 

Jaa taikina 12 osaan ja painele taikina voideltujen muffinivuokien pohjalle sekä reunoille. Jaa täyte taikinakuppeihin ja tasoita pinta. Sekoita munat ja kevytkerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada munaseos vuokiin. 

Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt. Anna paistosten jäähtyä hetken aikaa ja irrota vuoista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti